Pangamin BiFi Plus s inulinem a pup.olejem 200tbl sáč

158,00 Kč
S DPH Expedice max.zítra
Počet
Přidat na seznam přání
je skladem

Pivovarské kvasnice s inulinem

visa

Pangamin tabletky s inulinem, pivovarské kvasnice pro psa

POPIS VÝROBKU:

PANGAMIN Pomáhá při regulaci hladiny cholesterolu, prevence kardiovaskulárních onemocnění.

Složení:

šetrně sušené pivovarské kvasnice, užitečné mikroorganizmy (bifidobakterie a laktobacily), pupalkový olej.

BIFI PANGAMIN PLUS s inulinem je přírodní přípravek, obsahující 50 % kvasničné biomasy a 50 % zakysaného odtučněného mléčného polotovaru s obsahem užitečných mikroorganizmů, obohacený o nenasycené mastné kyseliny (linolovou a gama-linolenovou) ze semen pupalky dvouleté.

Pupalkový olej v kombinaci se sušenými kvasnicemi a bakteriemi mléčného kvašení vhodně rozšiřuje složení přípravku, které má pozitivní účinek na organizmus. Ženy ho ocení při předmenstruačních obtížích, bolestech a depresích. Podílí se na regulaci hladiny cholesterolu, má význam v prevenci kardiovaskulárních onemocnění a rakoviny tlustého střeva.

BIFI PANGAMIN PLUS s inulinem omezuje negativní vliv životního prostředí a nesprávných výživových návyků. Účinek prebiotik a probiotik

Prebiotika obsahují složky (například pivovarské kvasnice), které stimulují činnost prospěšné mikroflóry tlustého střeva.

Prebiotika nabízejí substrát užitečným mikroorganizmům, čímž stimulují jejich množení. Probiotika jsou produkty, které obsahují jeden nebo více živých – vitálních mikrobiálních druhů působících na organizmus tak, že zlepšují složení střevní mikroflóry.

Účinky probiotických baktérií:

Potlačují růst patogenních mikroorganizmů tvorbou kyseliny mléčné, octové a máselné (potlačují hnilobné procesy a působí proti zácpě). Působí imunostimulačně – ochranně proti patogenům (stimulují imunitu), zvyšují odolnost proti bakteriálním infekcím.

Napomáhají obnovit normální střevní mikroflóru v období rekonvalescence, zvláště po antibiotické a radiační léčbě. Produkují vitaminy skupiny B (včetně B 12), vitamin K, ulehčují vstřebávání a využívání vitaminů. Zlepšují vstřebávání a efektivnější využití vícero druhů minerálů z potravy – vápníku, železa a některých mikroelementů a stopových prvků (zinku, mědi – významných z hlediska imunologických reakcí organizmu).

Snižují obsah cholesterolu v krvi tím, že podporují vylučování žlučových kyselin z organizmu, čímž snižují nebezpečí kardio-vaskulárních onemocnění. Inhibicí hnilobných baktérií snižují obsah amoniaku a toxických aminů v krvi (například nitrozaminů), čímž snižují nebezpečí vzniku rakoviny tlustého střeva, jater a ledvin.

Probiotické baktérie (bifidobktérie, laktobaktérie) mají příznivé účinky v prevenci a léčbě onemocnění trávicí soustavy a takzvaných civilizačních onemocnění. Vitaminy, minerály, stopové prvky, bílkoviny a řadu dalších v kvasnicích obsažených látek je třeba vnímat jako biologický komplex, který tvoří přes někdy relativně nízký obsah účinných prvků v přípravku protiváhu řadě multivitaminových preparátů. Svým vzájemným přirozeným působením tyto prvky několikanásobně zvyšují prospěšnost lidskému organizmu.

Přípravky s obsahem pivovarských kvasnic nabízí to nejlepší ze současné nabídky doplňků výživy.

Přirozenou součástí sušených pivovarských kvasnic jsou zejména:

Biologicky cenné látky dusíkaté (proteiny, cerevisin, zymokasein, nukleoproteidy, glutathion, esenciální aminokyseliny). Glycidy (zvl. glykogen, ribosa, desoxyribosa) Lipidy (nenasycené mastné kyseliny, zvl. kys. linolová a linoleová, označovaná jako vitamin F). Fosfatidy a steroly (lecitin, kefalin, er;sterol, a steroly podobné pohlavním hormonům).

Minerální látky (Ca, P, K, Mg, Na) Stopové prvky (Fe, J, Cu, Zn, Mn atd.) Vitaminy (Thiamin – B1, riboflavin – B2, pyridoxin – B6, niacin – B3, kys.listová, kys.pantotenová – B5, kys.p-aminobenzoová, kys.pangamová – B15, kalciferol – D, cholin, kobalamin – B12). Enzymy jak ze skupiny hydrolýz, tak desmolaz. Ostatní biologicky účinné látky (biotin - H, inozitol, protianemický faktor, glykokininy, cytochrom, melaninové pigmenty atd).

N-32500

Parametry

KVALITA:
Superpremium
STÁŘÍ & AKTIVITA:
celý život
Účel-Typ:
Na srst a kůži

Specifické reference

ean13
8595226400250
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

12 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: