Dogmans Runway 80 Matrace pro psa

1 235,00 Kč
S DPH Expedice max.zítra
Barva: červená
Počet
Přidat na seznam přání
je skladem

Odolná Matrace pro psa Dogmans Runway 80*60cm   - malý pes ve velké pohodě

nepromokavá,odolná,zdravotní,praktická,cool...!

ČESKÝ ORIGINÁL již od roku 2008

snímatelný potah

 

visa

Matrace pro psy Dogmans Runway 80(80*60cm*8cm)

matrace Dogmans 80 jsou nejvhodnější pro psy menších a středních a plemen.

 

Jsou vyráběné z moderního HI-TECH materiálu, který zaručuje vysokou odolnost proti vlhku,špíně,parazitům ,plísním a houbám i mechanickému poškození.

 matrace dogmans Runway hnšká káva

Potah matrace Dogmans Runway:

Na potah matrace je použita speciální látka s vnitřním zátěrem, který zabraňuje prostupu vody dovnitř.

Proto si nemusíte dělat starosti s ošetřováním a údržbou, protože matrace Dogmans se ošetřuje pouze otřením mokrým hadrem, žínkou nebo , pokud Vám prostor dovolí, omytím proudem vody.

Vyztužené dno matrace Dogmans:

pro ještě větší pevnost a odolnost je na dno matrace Dogmans použita ta nejpevnější možná látka se speciálné RIB-STOP úpravou. Látka je tkána do malých čtverců a tím je docíleno vyšší odolnosti proti protržení.

Vnitřní náplň matrací pro psy Dogmans:

tvoří jemně drané směsi textilu (polyester, bavlna) až na jednotlivé nitě.

Tato hmota je následně lisována a tepelně fixována to tvaru prefabrikovaných měkkých desek. Každá deska je 4,2cm tlustá a jsou ve všech matracích krom RW160 ve dvou vrstvách- tedy tloušťce 8,5cm(dogmans RW160 má vrstvy 3 a její celková tloušťka je 12,5cm)

Tyto desky jsou pružné, elastické, měkké, drží ale výborně tvar, náplň se nesesypává a psům se ne nich velmi dobře leží. Tvar matrace dogmans je tak stálý a neměnný.

Tento obsah je uzavřen v samostatném obalu z netkané textilie. Ta je dostatečně silná, aby se nijak nepoškodila při případném vyjmutí či opětovném vložení do matrace.

Netkaná textilie částečně odpuzuje vodu a protože uvniř není žádný molitan, je matrace Dogmans nenasákavá a proto ji můžete bez problémů umístit na zahradu či do venkovního výběhu.

Použití této textilie umožňuje volné odpařování vlhkých par, které se mohou uvniř v omezeném množství tvořit, do ovzduší a tím zůstává náplň suchá.

 

Matrace pro psy Dogmans jsou nejvyšší třídou na trhu nabízených psích matrací a pelechů. Jsou dokonalé v detailech a snesou opravdu hrubé zacházení.

 Všechny výrobky zn.Dogmans jsou šity profesionály z oboru outdoor & climbing- tedy v rámci programu pro nejnáročnější sporty jako jsou horolezectví, padákové létání a extrémní vysokohorská turistika.

Poprvé byly odzkoušeny v rámci Dogmans Over Tour 2008 v náročných podmínkách slovenských Vysokých Tater a Malé Fatry v zimě 2008.

Veškeré použité materiály jsou schopny nést maximální zatížení-nitě,popruhy,zipy...atd.

Funkčnost a estetické hledisko:

Pelechy a matrace Dogmans nabízejí vysokou užitnou hodnotu jak psovi, tak i majiteli- detaily, které oceníte až při používání, jako je například ucho pro snadnější přenášení(ocení především ženy a děti),chlopeň oddělující vložku a zip, boční lem zvyšující komfort i estetičnost výrobku další .

Naše matrace Dogmans si za velmi krátkou dobu oblíbily stovky majitelů psů, chovatelů i veterinářů u nás i za hranicemi

aktuální velikost matrace:

80cm * 60cm (přesně 80*60cm)

barvy:

černá, černo-zelená(petrolej), červená, šedá světle, šedá tmavá, zelená, žlutá, modrá temně-Dark, modrá navy, modrá Saphyre, hnědá, oranžová, kávová světle hnědá, 

Na požádání jsme schopni připravit i nestandardní rozměry či barevné kombinace.

Výroba matrací Dogmans probíhá v chráněné dílně a i my tak trochu pomáháme lidem , kteří měli měně štěstí a mají nějaké zdravotní postižení či nemoc, v začlenění do života.

 

Jsme EverGreen- neustále se zdokonalujeme a chráníme naše životní prostředí:

Při výrobě matrací Dogmans jsou používané recyklované materiály - konkrétně výplň našich matrací je tvořena směsí nití získaných továrním recyklováním textilních zbytků.

Výroba matrací Dogmans probíhá v chráněné dílně

a i my tak trochu pomáháme lidem , kteří měli měně štěstí a mají nějaké zdravotní postižení či nemoc, v začlenění do života.

 

DG01080_OK22_11

Parametry

KVALITA:
Superpremium
Materiál:
Odolná-nepromokavá
VELIKOST ZVÍŘETE:
Malý + Střední
Značka :
Dogmans , CZ

Ke stažení

Návod k použití matrace Dogmans

Jak matraci dogmans používat? Zde je několik rad aa tipů...

Ke stažení (0)
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

5 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také: