Koupací houbička Show Tech Super foam

69,00 Kč
S DPH Expedice max.zítra
Počet
Přidat na seznam přání
je skladem

Naprostá psí bomba! Koupací houbička na psa - super velké množství pěny.

Šamponování pejska bude zážitek.

visa

Super pěnící houbička na koupání psů Show Tech modrá

Použitím pěnové houby Show Tech Super Foaming Sponge je mytí psů stejně snadné jako počítání do tří.

houbička show tech super foam

Tato houba je perfektní pro vytvoření větší pěny a velmi rychlé roztírání šamponu po celé srsti vašeho psa. Umožňuje vám aplikovat šampon hluboko do srsti a těsně ke kůži, čehož nelze snadno dosáhnout pomocí rukou nebo jakékoli jiné houby! Vytvořená pěna vám pomůže snadno vyčistit i ty nejhustší psí kožichy.

Pokud vaše prsty někdy příliš trpí, může vám tato houba velmi pomoci. Pomůže vám důkladně nanést šampon na vašeho čtyřnohého přítele, aniž byste vyžadovali extra masážní sílu vašich prstů. 

Díky této úžasné houbě můžete pracovat nejen pohodlněji a rychleji, ale také ekonomičtěji. Při použití běžné houbičky nepochybně absorbuje příliš mnoho šamponu a pění. Díky tomu je houba tuhá a méně účinná. Oplachování se pak může stát velmi časově náročnou prací. Šampon se také někdy při masírování ztratí nebo použijete více naředěného šamponu, než je nutné. Díky síťovité struktuře tato houbička absorbuje správné množství šamponu, nenasákne se tak rychle a budete ji moci snadno opláchnout. Šampon tak snadno nanesete na srst psa a vyhnete se jeho plýtvání nebo nadměrnému použití.

NÁVOD K POUŽÍVÁNÍ HOUBIČKY SHOW TECH:

Šampon nejprve nařeďte teplou vodou v menším kbelíčku nebo větší sklenici. Výborně se hodí plastová odměrka na psí krmivo.

Dodržujte poměr ředění a návod k použití na obalu. Houbu dobře ponořte do šamponu.

Šampon nanášejte na srst a kůži pomocí houbičky při masáži.

Je důležité houbu pravidelně dezinfikovat a čistit. Opláchněte ji čistou vodou a nechte přirozeně uschnout. Nedoporučujeme jej čistit v pračce nebo pracím prostředkem nebo aviváží.

IBTr-15STE010

Parametry

KVALITA:
Superpremium
Provedení:
profesionální
VELIKOST ZVÍŘETE:
Univerzální
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

4 dalších produktů ve stejné kategorii: