Rukka Hase Rain pláštěnka růžová

689,00 Kč
S DPH Expedice 1-2dny
velikost: 25 cm
Počet
Přidat na seznam přání
odešleme do 2-3dní

Velmi lehká a vzdušná pláštěnka pro každého psa.

Finská móda pro psy RUKKA nabízí dokonalost a kvalitu.

visa

Rukka Hase Rain pláštěnka růžová raspberry

Nepromokavá lehká pláštěnka pro psa do nepohody. Možno nosit samostatně jako pláštěnku nebo jako svrchní vrstvu na teplém vnitřku(svetru či jiném zimním oblečku)

Rukka Hase Obleček Raincoat blue           rukka logo

POPIS:

Lehká pláštěnka pro ochranu psa před deštěm a blátem, zejména na jaře a na podzim. Nejdůležitější švy jsou podlepené - vlho a déšť nemají šanci. Podšívka ze siťoviny je prodyšná. Oděv se snadno udržuje v čistotě a rychle oschne. Límec je vysoký a spolu s nastavitelným výstřihem a pasem zajišťují, že kabát dobře sedí. Díky rychlému zapínání na přezku na zádech se kabát snadno obléká. Elastické zadní popruhy na nohavicích zajistí, že kabát zůstane na svém místě za všech podmínek, a to i při zběsilých honičkách. Obleček je dodáván ve stylovém pouzdře, takže se ani ve skříni nepoškodí a je připraven k použití. Obleček Rukka má reflexní lemy.

Tuto pláštěnku lze použít samostatně nebo jako vodě a větru odolnou vnější vrstvu například na vycpaný kabát nebo svetr.

PŘEDNOSTI OBLEČKU:

  • Všechny důležité švy jsou podlepené
  • Popruhy na zadní nohy zvyšují stabilní usazení oblečku na zádech psa
  • Dobře kryjící lem a vysoký límec
  • Nastavitelný pas a límec
  • Reflexní detaily
  • Voděodolný materiál, pohodlná a prodyšná podšívka ze síťoviny
  • Větruodolný materiál poskytuje optimální ochranu proti větru a teplo.

Rukka raincoat Hase

VELIKOSTI:

Obleček, který správně sedí psovi na těle, je ten nejlepší. Proto RUKKA použila u svých výrobků množství velikostí a u každého modelu způsob, jak velikost ještě více přizpůsobit(lanka, popruhy, gumičky)

Produkty Rukka Pets mají tabulku velikostí, která vám umožňuje najít perfektní střih pro vašeho mazlíčka na základě jeho tělesných rozměrů, aniž byste museli produkt fyzicky zkoušet. Tabulku velikostí naleznete na produktové stránce každého produktu na našem webu. Vždy zkontrolujte tabulku velikostí, abyste zajistili optimální přizpůsobení vašemu mazlíčkovi.

Velikosti oblečení Rukka Pets jsou číselné velikosti, nejmenší velikost je často 25 a největší 65 (nebo 80). Pro určení velikosti oblečení vašeho psa je nejdůležitějším měřením délka hřbetu, od kořene krku ke kořeni ocasu. Vyberte velikost z tabulky velikostí na základě výsledku a poté zkontrolujte obvod těla/pasu svého psa. Všimněte si, že zvláště pokud máte plemeno s velkou hlavou nebo tlustým krkem, je také důležité měřit obvod krku. Kabáty a kombinézy by měly mít prostor v oblasti hrudníku, aby umožňovaly plný rozsah pohybu.

Díky nastavitelným detailům v oblečení si můžete přizpůsobit střih oděvu. V závislosti na produktu jej můžete často upravit v pase, v límci a ve výstřihu. Často lze také upravit délku zad a nohavice. Můžete ohrnout krk nebo tělo oděvu, pokud jsou příliš dlouhé na proporce vašeho psa. Vždy zkontrolujte, zda obleček vašemu psovi těsně sedí, ale ne příliš těsně.

Rukka tabulka velikostí

BARVA:

růžová

VŠECHNY MOŽNÉ BARVY:

modrá(AQUA), růžová(RASPBERRY)

Rukka logo

RUK-60406-237-635-25

Parametry

KVALITA:
Superpremium
Materiál:
Funkční membránový Hi-Tech
JAKÝ OBLEČEK ?:
Pláštěnka
POČASÍ:
Do Deště
VELIKOST ZVÍŘETE:
výběr velikostí
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

6 dalších produktů ve stejné kategorii: