Rukka Hayton Warm Raincoat pláštěnka černá

1 283,00 Kč
S DPH Expedice max.zítra
velikost: 45 cm
Počet
Přidat na seznam přání
je skladem

Velmi lehká a vzdušná pláštěnka pro každého psa.

Finská móda pro psy RUKKA nabízí dokonalost a kvalitu.

visa

Rukka Hayton Warm Raincoat pláštěnka černá

Nepromokavá lehká pláštěnka pro psa do nepohody. Možno nosit samostatně jako pláštěnku nebo jako svrchní vrstvu na teplém vnitřku(svetru či jiném zimním oblečku)

Rukka Hayton Warm Raincoat pláštěnka černá           rukka logo

POPIS:

Měkká podšívka Pritex má příjemný pocit a zahřeje vašeho psa v chladných dnech. Oděv se snadno udržuje v čistotě a rychle schne. Délku hřbetu srsti lze upravit, což zajistí, že výrobek vašemu psovi perfektně sedne. Vysoký ochranný límec spolu s nastavitelným výstřihem a pasem zajišťují, že kabát dobře sedí. Díky rychlému zapínání na přezku na zádech se kabát snadno obléká. Na zadní straně bundy je otvor na dvoucestný zip pro zapínání postrojů. Elastické zadní popruhy na nohavicích zajistí, že kabát zůstane na svém místě za všech podmínek, a to i při aktivitách s vyšší intenzitou. Kabát má reflexní lemy.

PŘEDNOSTI OBLEČKU:

  • Všechny důležité švy jsou podlepené
  • Popruhy na zadní nohy zvyšují stabilní usazení oblečku na zádech psa
  • Dobře kryjící lem a vysoký límec
  • Nastavitelný pas a límec
  • NAstavitelná délka zad
  • Reflexní detaily
  • Voděodolný materiál, pohodlná a prodyšná podšívka Printex zahřeje v chladu
  • Větruodolný materiál poskytuje optimální ochranu proti větru a teplo.

Rukka Hayton Warm Raincoat pláštěnka červená karmínová verze:

Rukka raincoat Hayton

VELIKOSTI:

Obleček, který správně sedí psovi na těle, je ten nejlepší. Proto RUKKA použila u svých výrobků množství velikostí a u každého modelu způsob, jak velikost ještě více přizpůsobit(lanka, popruhy, gumičky)

Produkty Rukka Pets mají tabulku velikostí, která vám umožňuje najít perfektní střih pro vašeho mazlíčka na základě jeho tělesných rozměrů, aniž byste museli produkt fyzicky zkoušet. Tabulku velikostí naleznete na produktové stránce každého produktu na našem webu. Vždy zkontrolujte tabulku velikostí, abyste zajistili optimální přizpůsobení vašemu mazlíčkovi.

Velikosti oblečení Rukka Pets jsou číselné velikosti, nejmenší velikost je často 25 a největší 65 (nebo 80). Pro určení velikosti oblečení vašeho psa je nejdůležitějším měřením délka hřbetu, od kořene krku ke kořeni ocasu. Vyberte velikost z tabulky velikostí na základě výsledku a poté zkontrolujte obvod těla/pasu svého psa. Všimněte si, že zvláště pokud máte plemeno s velkou hlavou nebo tlustým krkem, je také důležité měřit obvod krku. Kabáty a kombinézy by měly mít prostor v oblasti hrudníku, aby umožňovaly plný rozsah pohybu.

Díky nastavitelným detailům v oblečení si můžete přizpůsobit střih oděvu. V závislosti na produktu jej můžete často upravit v pase, v límci a ve výstřihu. Často lze také upravit délku zad a nohavice. Můžete ohrnout krk nebo tělo oděvu, pokud jsou příliš dlouhé na proporce vašeho psa. Vždy zkontrolujte, zda obleček vašemu psovi těsně sedí, ale ne příliš těsně.

Rukka tabulka velikostí

BARVA:

černá

VŠECHNY MOŽNÉ BARVY:

černá(BLACK), červená(CARMINE), modrá(AQUA)

Rukka logo

RUK-60410-437-990-45

Parametry

KVALITA:
Superpremium
Materiál:
Funkční membránový Hi-Tech
JAKÝ OBLEČEK ?:
Pláštěnka
POČASÍ:
Do Deště
VELIKOST ZVÍŘETE:
výběr velikostí
Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.

6 dalších produktů ve stejné kategorii: